facebook tracking
Avdelning

IT

Connect
VI söker alltid nya IT-medarbetare

PayEx gör det möjligt för våra kunder att betala och ta betalt, oavsett kanal eller betalsätt. Vi är med och driver utvecklingen framåt i vår bransch och vi strävar efter att alltid ligga i framkant. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas och söker efter flertalet nya medarbetare till vår IT-avdelning i Visby på Gotland som kan hjälpa oss uppnå vår vision: Förr eller senare ska alla betala via PayEx.

Gotland beskrivs som platsen där nutid möter dåtid, där det finns både högt tempo och lugn. Som en stor småstad. Här på Gotland finns PayEx. Arbetsplatsen där nutidens utveckling ger utrymme till innovation. Här ges utrymme till att tänka nytt, ha ansvar och frihet.

Oavsett om du redan bor på Gotland, är ute efter något nytt eller om det är hemlängtan som får dig att komma tillbaka så är du välkommen till PayEx på Gotland och den hetaste branschen just nu, Fintech! 

Arbetsplats och kultur

Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling på PayEx kommer att bli. På PayEx finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. Kanske vill du specialisera dig inom ett område eller satsa på att utvecklas inom ledarskap? Ett alternativ kan vara att utvecklas genom att bygga på en bred kunskap utifrån PayEx olika affärsområden.

Vi förväntar oss att du tar tillvara på de möjligheter som finns för att utveckla dig själv och din kompetens. Det gynnar dig och hjälper dig samtidigt att på bästa sätt bidra till PayEx affär.

Jobbar du redan på PayEx Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@payex.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor